Der er nogle møder og aftaler, der er mere spændende end andre 🙂

Men det møde jeg havde aftalt til i dag, det var helt klart et af de rigtig spændende. Det var nemlig aller første møde med det byggefirma, der forhåbentlig om ikke alt for længe skal til at bygge mit lille sommerhus.

Klar til byggemøde 🙂

Jeg havde inden tænkt meget, googlet og skrevet kladder og tegnet indretning. Og syntes faktisk, jeg var nogenlunde klar 🙂

Men okay, der er meget jeg ikke ved noget om – men sådan skal det naturligvis også være.

Trækonsulenten fra byggefirmaet fortalte om sommerhuset generelt – et lille hus på 50 m2 og med 20 m2 terrasse, og så fortalte jeg om alle min ønsker 🙂

Og om målet at bygge et typehus og samtidig få det FSC-certificeret. Det vil sige, at det skal dokumenteres, at alt træet i huset er FSC-mærket, og dermed bæredygtigt produceret.

Og heldigvis var konsulenten med på den idé. Og kunne godt følge min tanke, at hver gang det hed træ, så var opgaven at finde en forhandler, der solgte netop den slags træ.

Konsulenten bød selv ind med løsninger, jeg ikke havde tænkt på. Og syntes, at det var en spændende opgave, at det ikke bare skulle være en helt standard løsning.

Så alt i alt et godt møde.

Nu venter jeg på, at der kommer tegninger og nogle priser på alle de ønsker og ændringer. Og så er det først derefter, at det besluttes, om det bliver det her sommerhus, der skal bygges på grunden.

Skitser 

Et spændende projekt er så småt ved at blive skudt igang. Og jeg glæder mig 🙂

God weekend.

Jette