Det er selvfølgelig den engelske julekage, jeg skriver om 🙂 Og egentlig ikke et sådan særlig spændende indlæg – men det er en kage på vej. På vej til at blive en lækker, tung og smagfuld kage på julebordet.
Vil du selv i gang med at bage denne gode kage, så er findes opskriften her – del 1, del 2 og endelig del 3.
Nu er dette års kage i nogle dage blevet dryppet med spiritus, så det hele dufter – og nu skal den stå og samle sig og få endnu mere smag i løbet af de næste uger.
Og selv her uden pynt og marcipan, så ser den faktisk indbydende ud. Men nix. Den er blevet pakket ind i film og er nu gemt bagerst i køleskabet 🙂
Jeg ved ikke helt, hvornår den kommer frem af sit hi – men jeg glæder mig allerede. For det er lidt specielt at bage en kage og så må vente uger på at kunne komme til at smage den. Det kræver noget tålmodighed – og det er en lidt uvant dyd, når det handler om bagning.
Hvordan kagen skal pyntes i år – det er endnu ikke bestemt. Jeg fik sidste år ret mange farver i min pakkekalender, så jeg kan farve marcipan i mange forskellige farver. Så det er vist bare op til min fantasi at komme i gang 🙂
God onsdag.
Jette
Karen-Vibeke
Kære Jette!
Hvor finder jeg “Engelsk julekage- del 2?? For i år vil jeg prøve at lave julekagen��.
Vh K-V
Lene
Nu venter jeg spændt på dit svar til Karen-Vibeke, for jeg kan heller ikke finde del 2 🙂
Jette Holm Rosendal
Hej – og tak fordi I skriver. Jeg får lagt linket ind i morgen, men både del 2 og del 3 kan findes i opskrift indeks under "opskrifter til december" God fornøjelse med kagen – jeg tror I og dem, der får mulighed for at smage med bliver glade for kagen 🙂
Karen-Vibeke
TUSIND TAK!! Vh Karen-Vibeke��❤️
Jette Holm Rosendal
Det var så lidt – og godt at du gjorde opmærksom på det. For det som ser logisk ud for mig, er jo ikke sikkert er helt så logisk for andre 🙂 God weekend.