Her følger fortsættelsen på projekt Engelsk julekage.

Kagen er blevet bagt og kommet ud af sin form.

 

Efter at kagen kom ud af formen, er den de sidste par dage blevet dryppet med ialt ca. 1/2 dl. cognac.

Og er nu klar til at blive pakket ind i film og vente på, at det bliver december.

 

 

 

Nu har den så forladt køkken bordet og er landet bagerst i køleskabet, og det er slut med at tale med den det næste stykke tid.

Jeg glæder mig allerede til at finde den frem igen og få den dekoreret og ikke mindst: smagt på den 🙂

 

Min kære kusine kommenterede i går på Facebook, at hun godt kunne huske, at have fået serveret min mors julekage. Og nu, efter at have set opskriften, bedre kunne forstå, hvorfor den var så tung 🙂 Min kage vejer faktisk godt 1 kg 🙂 så der er kage til mange.

 

Jette