Der er blevet bagt meget i denne uge. Ikke som sĂĄdan nyt – men solide kendinge, som bare smager godt 🙂

Ugen har budt pĂĄ menighedsrĂĄdsmøde og to gange kirkekaffe (i dag og pĂĄ søndag). Og min tanke var, at konfirmanderne skulle bage med – det lykkedes ikke rigtigt, en enkelt konfirmand kom og hjalp. Det var til gengæld ganske hyggeligt.

Der blev bagt Lutherkager – det passede ind i temaet. Fyns stift har nemlig opfordret til, at alle kirker – i anledning af 500 ĂĄret for de 95 teser – sĂĄ plantede et træ pĂĄ kirkegĂĄrden fastelavns søndag. Det gør vi ogsĂĄ her hos os og serverer efterfølgende kaffe og Lutherkager.

Menighedsrådet sætter meget pris på nybagt brød og veltillavet kage 🙂 Og i går fik de nøddetærte, macarons og havregrynsboller

Men det har ikke kun været arbejde det hele – der blev ogsĂĄ hjembragt endnu et indkøb gjort pĂĄ Den blĂĄ Avis.. En rigtig fin træknagerække med nogle solide kroge af metal. Den passer perfekt til overtøj og andet nede i sommerhuset.

Og til sidst – sĂĄ har jeg fĂĄet en invitation fraOdense marcipan til at deltage i en konkurrence om at pynte Danmarks fineste kage. Og det vil jeg selvfølgelig gerne forsøge mig med – vel vidende, at der er mange, mange flere kagepyntere, der er bedre til det end jeg er. Men jeg prøver 🙂 Og fik til opgaven tilsendt den flotteste pakke fyldt med Odense marcipan produkter. SĂĄ nu er det bare om at komme i gang!

Det bliver sĂĄ ikke lige denne weekend – der er lidt for meget andet pĂĄ programmet, blandt andet en hel dag i morgen pĂĄ kursus med work shops: Velkommen i menighedsrĂĄdet!

HĂĄber du fĂĄr en dejlig weekend.

Jette