Min intention om at komme på tur hver tirsdag i juli er gået lidt anderledes end tænkt. Men hver tirsdag har bragt oplevelser og smil på læben – og det er egentlig hensigten med at tage på tur.

I går var tillige vores otte års bryllupsdag, så for længe siden havde jeg booket bord til en anderledes restaurant – så turen i går gik blandt andet hertil. Restaurant Nögen i Vejle. Her er konceptet, at der laves en menu ud fra overskuds råvarer – så vi vidste ikke, hvad menuen ville komme til at bestå af.

Vi fik en lækker 7 retters menu, små retter med dejlig smag, forskellige konsistenser og godt krydret. Og vinen var en Riesling – som på fin måde tog tankerne tilbage til turen til Mosel tidligere i år 🙂

Men inden da, havde huset været til eksamen 🙂 Det vil sige, at det skulle trykprøves, for at konstatere at det var tæt nok i forhold til lovgivningen. Og heldigvis gik det som det skulle. Vi fik endda at vide, at vores tal var lave nok til at kunne honorere kravet til lavenergi-hus. Så vi var både glade og stolte, da vi stod med resultatet 🙂

Ugens blomsterudfordring (#bukettogether) fik jeg også tid til at forsøge mig med. Denne gang var opgaven at lave en regnbuebuket. Sådan en buket har jeg aldrig lavet – slet ikke tænkt i de baner. Men det er lidt sjovt med benspænd – og gå rundt i haven og langs vejen for at finde bestemte farver, og så ellers bruge sin fantasi. Jeg “snød” lidt i denne udfordring, så i stedet for at binde en buket lavede jeg en samling i syv små vaser. Og det lykkedes at finde alle farverne: Lilla, blå, lyseblå, grøn, gul, orange og rød. Og rød er altid yderst og lilla inderst.

Så den sidste tirsdag i juli blev fyldt med gode ting – og ikke mindst det dejligste solskinsvejr 🙂

God onsdag.

Jette