Min plan om at tage på tirsdags tur i juli, blev i går ændret til en tur på loftet. Regnvejret satte lige en stopper for lysten til at gå rundt om Engsøen i Grindsted. Og faktisk også tanken om, at der hverken bades eller fiskes i søen på grund af kviksølv på bunden, gør, at tanken om en dejlig naturoplevelse bliver lidt uklar.

Men en tur på loftet – det betød at gemte julegaver kom frem. For de seneste år har jeg ofte fået gaver, som skulle i brug, når det nye hus stod færdigt. Og det er jo lige før det sker.

Så jeg samlede den fine lille sætte-kasse i bambus. Nu kan den komme på plads i køkkenet og siden få fyldt yndlingskrus og nips i hullerne.

Det gik forholdsvis let med sætte-kassen. Her var også kun fire skruer at forholde sig til 🙂

Det krævede straks lidt flere kræfter og tanker, at få samlet den lille taburet 🙂 Jeg manglede helt tydeligt nogle kneb til, hvordan to stykker træ holdes sammen, samtidig med at de skal skrues sammen med en smart unbrakonøgle. Men det lykkedes til sidst. Og jeg er vældig glad for den lille taburet, som får fast plads i depotet. Så kan jeg altid nå det, som kommer op på øverste hylde 🙂 Men inden den når så langt, så bliver den også lige malet med linolie. Det giver den en lidt “blødere” overflade.

Til sidst fik den sko på fødderne. Dog ikke traditionelle filtdupper, men til gengæld dupper lavet af gamle tennisbolde. Jeg fandt dem for noget tid siden, og syntes det var så smart. Genbrug af kasserede bolde. Og de virker godt, og var lette at lime på stolens ben.

Og dagen i går blev trods masser af regn en lidt særlig dag. For tømreren blev helt færdig i huset – så nu kan tingene virkelig begynde at finde vej ind på plads 🙂

God onsdag.

Jette