Og vi fik holdt rejsegilde. Det var festligt og en milepæl i projektet.

At bygge her hen på efteråret betyder også at vejret i særdeleshed spiller ind, når et udendørs arrangement skal arrangeres. Vi havde studeret vejrudsigten og talt med tømreren – og det så ud til at kunne lykkes at nå i mål i går. Og det gik. Der kom en presenning på taget, så vi kunne stå nogenlunde i tørvejr.

Og så blev der ellers snakket og hygget, spist pølser og brød, drukket kaffe og spist kager. Og vi fortalte lidt om byggeriet og samarbejdet med Scanwo og håndværkerne.

Vi fik sat kranse op – jeg havde lavet en, og så fik vi også en i gave, så der er ingen tvivl om, at spærene nu er kommet på.

Og så blev vi betænkt med gaver – der alle viste, at vores gæster kender os ret godt 🙂 Der var chokolade, rødvin, blomster og blåbærbuske og andre dejlige ting. Det var lidt overraskende med så mange lækkerier, men vi vil nyde det hele. Og med hver gave fulgte de bedste ønsker for byggeriet.

Det er nu dejligt, at mange følger med i projektet. Men det er selvfølgelig heller ikke så ofte, man lige bygger et hus 🙂

Og efter sådan et dejligt rejsegilde er vi klar til næste etape. Og det er vist vinduer og døre – godt der er dygtige håndværkere til at tage sig af alt det.

God onsdag.

Jette