Lad det være sagt med det samme – jeg har aldrig lært at flette med pil – og det ses i resultatet. Men alligevel er jeg nu okay tilfreds 🙂

Jeg så et sted på nettet en, som havde lavet små beholdere af pileflet til at samle haveafklip i. Det syntes jeg, lød som en spændende ide. Og en pæn ide.

Jeg har haft kompostbeholdere alle de steder jeg har boet. Af forskellige slags – nogle lavet af trælameller og en fin en i plastic (en bryllupsgave) og her hos Ole, er det blot en bunke på jorden i et hjørne af haven. Og uanset udseendet, så er det bare en god ide. At samle organisk materiale og give det tilbage til jorden – det er alt andet lige bedre end at brænde det af. Hvis du spørger mig 🙂

I haven i Jelling er der ingenting. Næsten. Kun et par små træer og så de få løgplanter, jeg har fået sat. Så der er ikke så meget, der kan komme i en kompostbeholder endnu. Derfor rækker denne lille pileflets beholder også fint.

Jeg har været ude i Oles have og finde runde pinde til at lave små stokke af, og så har jeg ellers klippet grene af et gammelt piletræ og flettet med dem. Grenene var ikke så lange og der var sidegrene på og knopper tilligemed – så resultatet er lidt pjusket 🙂 Men nu venter jeg lige og ser, om jeg skal have den klippet lidt mere til, eller om det hele bare bliver pænt af sig selv.

Jeg glæder mig i hvert fald til at tage den i brug.

Og her er billedet af mit næste projekt – et lille hegn. Mine projekter er til dels præget af de forhåndenværende søms princip – jeg bruger det, der er lige ved hånden. Og resultatet er klart anderledes end det, der kan købes i et byggemarked. Men jeg har i stedet hygget mig med at lave det selv. Og det er også vigtigt 🙂

Billedet øverst – af den blå anemone – er bare fint. Jeg plantede den i fjor – et sted, hvor jeg kan finde den igen – og se bare, hvor flot den er. Den holder helt sikkert også flyttedag en dag, og kommer med i den nye have 🙂

God weekend.

Jette