Så skiftede sidste tal i mit åremål her på jorden endnu en gang 🙂 Jeg havde fødselsdag i går, og er nu godt i gang med mit sjette årti. Men helt fint med det, tiden går bare hurtigt 🙂

Jeg havde en helt stille og rolig dag – efter eget ønske – og var så ude at spise sammen med Ole i aftes. Og spiste masser af sushi, som blev serveret af en robot – det er virkelig fagre nye tider. Et super sjovt koncept, hvor vi først lige skulle finde ud af, hvordan det fungerede. Men smart var det, og maden var lækker 🙂

Ole og jeg har jo fødselsdag ret tæt på hinanden, så en af gaverne var fælles. En ret smart selvvander potte beregnet til krydderurter. Nu er den blevet udstyret med en basilikum, og så er pointen at en tråd nede i potten sørger for at suge vand op til planten. Så jeg skal ikke selv gå og vande 🙂

Og den anden del af gaven var også vældig god. En plakat med 100 danske seværdigheder. Alle tegnet som stregtegning på lækkert papir – men pointen er, at der fulgte et lille stempel med, så når en seværdighed er besøgt sættes et stempel “Been there” Det er da en sjov ide 🙂 og jeg glæder mig til at besøge alle de seværdigheder, jeg mangler, for der er nogle tilbage endnu.

Og således godt på vej ind i det næste år 🙂

God onsdag.

Jette