Sommetider får man bare købt noget, som man bliver glad for i det øjeblik varen pakkes ud. Sådan havde jeg det i går, da jeg fik hentet pakken med min nye kompostspand.

Kan man virkelig blive glad over det – spørger du måske nok hovedrystende 🙂 men ja, det blev jeg nu.

Efter i over 30 år at have haft en gammel bøtte eller skål stående på køkkenbordet til at opsamle alt fra skræller til æggeskaller, så er det en sand fornøjelse nu at kunne komme dem i en lille fin spand og lægge låg på.

Kan du ikke bare bruge en gammel tom malerspand eller lignende til det formål? Jo, det kan man sagtens. Og som sagt, så har jeg faktisk gjort det i alle årene. Og været lidt træt af den, for pyntet på køkkenbordet har den jo ikke. Men det gør den næsten nu 🙂 hvis du spørger mig!

Den er lavet af bambus, et materiale jeg synes er fascinerende. For det er den hurtigst voksende græsart, og derfor kommer der hurtigt nye bambus, når nogen fældes. Det er miljømæssigt ret godt.

Spanden kan tilmed gå i opvaskemaskinen – det er helt klart et plus. Og så har den en rigtig hank, så den kan bære standsmæssigt ud tilkompostbeholderen, som jeg fik i bryllupsgave sidste år. Den er jeg nu også rigtig glad for 🙂

Ikke mere snak om min nye kompostspand 🙂 I dag opfordres vi alle til at skrive dagbog. Så det er måske det vi skal i dag ? 🙂

God onsdag.

Jette