Min søde kollega var på besøg i dag – til en kop kaffe. Og masser af snak – om pastorale emner, om livet som præst, hustru og mor – og meget andet.

Hvor er det godt ind i mellem at få vendt verden med et andet menneske. Kun at mødes for at blive klogere sig selv og verden omkring en.

Det var nok til en kop kaffe – men jeg syntes, der måtte lidt mere til. Så der blev igen forsøgt med scones. De er nemme at lave, og smager fint helt nybagte.

Chokoladescones (ca. 15 små)

50 gr. grahamsmel

200 gr. mel

75 gr. smør/margarine

2 spsk. sukker

½ tsk. groft salt

1½ tsk. bagepulver

50 gr. grofthakket chokolade

1 æg

½ dl. mælk

½ dl. surmælksprodukt

Kom mel, grahamsmel, sukker og smør i en skål og smuldr det godt. Tilsæt bagepulver og chokolade og bland det i. Saml dejen med æg og mælkeprodukter til en smidig dej.

Rulles ud i ca 2 cm. tykkelse og udstikkes i  runde scones.

Bages straks ved 225 grader i ca. 12 minutter. Afkøler lidt, og så er der lækre scones – fyldt med chokolade 🙂

De kan spises som de er, men de kan også deles og smøres med smør 🙂

På en lidt kølig septemberdag – god torsdag.

Jette