Det vil jeg gerne i 2024

Sidste år skrev jeg en liste over ting, jeg gerne ville i løbet af det kommende år. Og det var sjovt at se tilbage på, hvad nåede jeg, og hvad jeg stadig har til gode. Eller er det bare ikke så interessant længere? Men jo – de manglende ting på listen er stadig spændende, så mon ikke jeg en dag når at få dem opfyldt.

Men nu har jeg lavet en ny liste – for 2024 – i tilfældig rækkefølge:

  1. Få huset bygget færdigt
Min julekalender indeholdt masser af spændende frø 🙂

2. Anlægge have – i små bidder

3. Besøge mindst tre museer

4. Få et lille drivhus

5. Få mere gang i symaskinen

6. Få sunget endnu mere

7. Endelig at få høns igen 🙂

8. Komme af sted til to anderledes foredrag (i lighed med dette)

9. Arrangere et par grønne middage – med grønne tanker på dagsordenen

10. Være kulturel på flere måder (der venter allerede en arkæologisk dag i selskab med Peter ved Gram Lergrav)

Min lille planteskole 🙂

Punkterne på min liste i år afspejler, at jeg glæder mig til, at huset i Jelling bliver færdigt. Så begynder et nyt kapitel med nye muligheder 🙂

Og på en rigtig vinterdag, er det endnu mere oplagt at drømme sig hen til varme og timer udendørs 🙂

Jette

Forrige indlæg

Godt nytår – 2024

Næste indlæg

Hellig tre kongers brød

2 Kommentarer

  1. Det bliver da så dejligt, når I kan flytte ind i jeres hus – så åbner en masse muligheder sig. Have, drivhus og måske på et tidspunkt også lidt fritid. Hvis du vil have lidt inspiration til at se kultur rundt omkring i DK, kan du se Jim og Githa på DR – de kommer de mest fantastiske steder hen – steder man slet ikke vidste var der… Jeg har siddet og set dem om eftermiddagen, mens jeg har været syg 🙂
    Kh, Karen

    • Tak for hilsen – og dejligt med tip til kulturelle oplevelser – fra et lidt umage par. Jeg vil se udsendelserne og blive inspireret 🙂 God bedring til dig. kh Jette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal