Der bliver ikke bagt så meget lige nu – højst nogle koldthævede boller lavet med surdej 🙂 Det er nu heller ikke så dårligt. Jeg har fået en surdej af min svigerdatter, og øver mig i at bruge den. Indtil videre går det meget godt 🙂

Der forberedes også en sangaften. Jeg står for en sogneaften i Hejnsvig Sognehus i næste uge. Det er lidt hyggeligt – det er jo her jeg bor, og så var det her, jeg begyndte som vikar. Så nu vælges der sange og salmer, indsamles data og oplysninger om sangene og så tilsættes lidt personlige overvejelser. Alt i alt en ret fin opgave 🙂

Jeg har taget udgangspunkt i en undersøgelse i Kristeligt Dagblad, hvor der blev stemt om de ti mest populære sange og salmer. Og det spænder vidt – på første pladsen ligger “Dejlig er jorden” tæt efterfulgt af sange som “I Danmark er jeg født” og Alberte Windings “Lyse nætter”.

Jeg har så tilføjet et par af mine favoritter – og der er mange – men det bliver i denne omgang blandt andet “Vi mødtes i sne forblændet af ungdom”. Den er kendt fra filmen “Meter i sekundet”. En skøn sang om livet sammen og alle dets op og nedture og masser af glæde derind i mellem.

Udover at have hovedet fyldt med gode sange, så optager byggeriet også en del plads. I næste uge begynder gravearbejdet – som det ser ud lige nu 🙂 Imens arbejder jeg lidt videre på mit spisebord, og har nu fået indkøbt linoliesæbe til at rengøre min pensel i. Jeg har aldrig før hørt om det eller prøvet at arbejde med det – men det kommer jeg så til nu 🙂 Jeg har også købt en bøtte maling med naturmaling – dvs. maling uden kemikalier og mikroplast – det skal afprøves på en væg i mit kommende kontor. Så det har også lidt lange udsigter 🙂 men forventningens glæde er intakt.

Og sidst – men ikke mindst – så har jeg fået købt mig en autostol – så nu kan barnebarnet komme med på tur 🙂 Det glæder jeg mig virkelig meget til.

I morgen byder på endnu en opgave med byggeriet – mere om det på mandag.

God weekend.

Jette