Det kan måske lyde lidt kedeligt. Men det er det ikke. Det er måske mere lidt overraskende – for det er dog ikke så længe siden, at jeg sagde farvel til mit gamle skrivebord.

Men nu har lejligheden budt sig – at blive vikarpræst i tre måneder – og det har jeg sagt ja-tak til. Og i går blev jeg så officielt indsat som præst i Oles hjemsogn. Det er selvfølgelig lidt specielt, men gør også at nogen jo faktisk kender mig allerede – alene fordi jeg er gift med Ole.

Jeg har fået kontor i sognehuset – et mægtigt kontor med skrivebord, reoler og mødebord. Sognehuset har indtil for nyligt været den lokale sparekasses bygning – og det anes endnu. Men det fungerer også vældig godt som sognehus og mødested til alt fra foredrag til konfirmander og onsdags cafe.

Og med vikariatet følger også, at mandag igen er fridag 🙂 Hvor er det godt, at ugen er fyldt med dage, med hver deres præg og farvetone. I denne tid nyder jeg de første forårsbebudere.

God mandag.

Jette