Det er efterhånden noget tid siden, jeg sidst har købt en pose To Good To Go. Sidst jeg havde det i tankerne, var de allerede udsolgt. Og det var selvfølgelig en god ting – så måtte jeg blot vente til en anden dag. Og det blev så i går. Og det er altid spændende at se, hvad posen indeholder. Det er den lokale Brugs, der sælger poserne, og der kan komme stort set alt spiseligt i posen. Så noget er i lidt højere kurs end andet 🙂

Billedet øverst viser posens indhold. Når man køber denne pose To Good To Go, så koster den 29 kr., men posens indhold svarer minimum til 60 kr. En del af varerne er datovarer, andet brød, som bare ikke kan sælges dagen efter.

I går var der en del kager og et udmærket hørfrø brød. Kagerne ville jeg normalt ikke have købt, men nu var de med, og de skal helt sikkert nok blive spist. Den store kage kommer jeg i fryseren, så er der til uventede gæster 🙂 Franskbrødet deles også, og så kommer den ene halvdel i fryseren.

Salaten var ganske fin. Den er blevet opgraderet lidt her til frokost og skal nok få ben at gå på i løbet af dagen 🙂 Jeg tilføjede lidt kogte belugalinser og stegte rødløg sammen med lidt feta og et par skefulde god dressing. Og så serveret med lidt gedeostecreme, så fungerer det hele meget godt 🙂

Hvis du ikke har prøvet at købe en To Good To Go pose, så synes jeg bestemt at du skulle prøve 🙂 Det er i hvert fald et budgetvenligt tilskud til madbudgettet.

God onsdag.

Jette