Barnebarnet vokser, og tiden går – hun er allerede ved at blive kørt ind i dagplejen 🙂 Så nu går hun både i Lines dagpleje og i Mormors dagpleje. Og hun er ret glad for begge steder 🙂

Hun er endnu ikke begyndt at gå – så hun færdes ret meget i gulvhøjde. Og til at holde hende varme, så har hun ofte en slipover på. Især da hun mavede sig frem på maven, var den god. Men også nu, hvor det bare er lidt køligt, så er det godt at have noget varmt tøj på kroppen.

Jeg husker i min barndom, at min mor sagde, at vi skulle gå med undertrøje. Det brokkede jeg mig ind imellem over – for det var der andre piger som ikke havde på, så hvorfor skulle jeg ? Men i dag går jeg sjældent uden en undertrøje – det er en super ting, når man skal holde varmen.

Det samme gælder en slipover. Og nu har den lille så fået sin nummer tre! Ikke fordi hun som sådan er vokset ud af de to andre – men de er krøbet noget i vask 🙂 Uld og vaskemaskine kan være en udfordring. Trine øver sig stadig – jeg er dog ved at have lært at bruge uldvaskeprogrammet – så går det bedre med at vaske uldtøj.

Nu ser vi så, hvor længe den nye slipover holder 🙂

God weekend.

Jette