Det har været en travl weekend – og en dejlig weekend. Jeg havde lørdagsvagt i genbrugsbutikken, så det gik der noget god tid med. Rare kunder og et godt salg gjorde det til en dejlig formiddag.

Barnebarnet blev også passet, det samme blev arbejdet som vikar. Der var lige tid til et par pinde på strikketøjet imellem gudstjenesterne – så det var pausestrik i præstekjole 🙂 Projektet er en lille vest til Christine.

Jeg havde to gudstjenester – den ene i Veerst kirke. Og her blev man mødt at den fine gamle trillebør og en bænk, som fortalte, at det var det rigtige sted, jeg var kommet til 🙂 Jeg synes det er så interessant at komme rundt og se de mange forskellige kirker og kirkegårde – og ikke mindst, hvilke kreative ideer graverne viser på kirkegården. Et besøg på en kirkegård kan altid anbefales.

Og i dag fylder yngstemanden år. 29 år bliver det til. Utroligt. Og tænker jeg lige et øjeblik på, at jeg var 32 år, da jeg fødte Peter – ja, så har meget ændret sig siden da. Og mange oplevelser og erfaringer er lagt i rygsækken.

Peter og hans kæreste Tanja havde inviteret på frokost. Og de havde selv lavet maden. Den dejligste venganske sushi. Så fint anrettet og det smagte virkelig godt. Og der blev næsten spist op – til de unge menneskers store undren 🙂 Men vi var sultne og maden lækker – så kan man jo lige så godt spise op.

Chokoladekagen var også vegansk – opskriften har jeg ikke. Men kagen var lækker 🙂 Og vi fik et stykke med hjem, så også i dag kan vi nyde fødselsdagskagen.

Og så lige lidt reklame for min svigerdatters blog – den finder du her. Her kan du læse om spændende opskrifter og gode indlæg med reference til hendes viden som klinisk diætist. Så god læselyst også her 🙂

God mandag.

Jette