Søndagen bød på to gudstjenester – øverst ses alterbuketten fra Gesten kirken. Den var bare så fin i farven 🙂

Dagen bød også på en tur på café til en lækker brunch. Super hyggeligt, og jeg var mæt resten af dagen 🙂 Siden gik turen forbi grunden i Jelling – bare for at se, om den nu stadig var der 🙂 Og jo, den ligger klar – lige til at bygge på. Nu venter vi utålmodigt på, at gode folk får tegnet og regnet på projektet. Men jeg er blevet lovet, at vi godt kan holde jul i huset – så noget kommer der til at ske hen over året 🙂 Så både grund og jeg er meget klar !

Æbletræet har stadig godt fat i jorden – jeg glæder mig over, at vi fik det plantet for et par år siden.

Og så har jeg fået lavet en lille dekoration med vintergækker. Jeg hyggede mig med at se Slow-tv i aftes – Claus Dalby sendte (på Facebook) igen i aftes fra sin udestue, hvor Hanne Utoft så igen viste, hvordan hun kan trylle med blomster.

Blandt andet hvordan vintergækker kunne arrangeres. Så nu har jeg forsøgt mig – og er faktisk blevet fint tilfreds. I bunden er et lille stykke oasis, som jeg har stukket grene ned i, så de ligesom står fast. Og så hænger vintergækkerne faktisk bare på på grenene og med stilken i vand. Ret enkelt, og ret dekorativt – i mine øjne 🙂

God mandag.

Jette