Det kan lyde lidt selvmodsigende – at der er travlt i en lukket butik 🙂 Men det er jo fordi, at Kirkens Korshærs genbrugsbutik jo kun lukker i de gamle lokaler, men genåbner i nye, fine og større lokaler. Åbningsdagen er sat til den 2. marts – så nu er der en deadline. Og det er vist meget godt.

Efter at hele den gamle butik blev pakket ned, så er vi nu i gang med at pakke ud og stille på plads. Og ikke mindst finde ud af, hvordan bruges den megen ekstra plads bedst muligt.

Jeg er meget imponeret over de mange frivillige, som i denne tid bruger masser af timer i den nye butik. Normalt har vi jo en eftermiddagsvagt om ugen – men i den her tid mødes der ind både formiddag og eftermiddag – og gerne flere gange om ugen. Så vi skal nok komme i mål. Men som du kan se på billedet, så er der et stykke vej endnu 🙂

Men noget begynder at tage form og se ret færdigt og indbydende ud. Indimellem undrer jeg mig over, hvordan noget overhovedet er havnet hos genbrug. Og andre gange, så skulle varen have været kasseret hjemmefra. Men alle de gode varer er vi meget glade for – og sælger dem med glæde. Og får jo samtidig samlet penge ind til hjælp til mennesker på kanten af tilværelsen. Kirkens korshær arbejder i Danmark, så det betyder at pengene bliver brugt ret lokalt på varmestuer og herberge. Andre genbrugsbutikker har fokus på områder i hele verden.

Kirkens Korshærs genbrugsbutik i Billund er lige kommet på Instagram 🙂 Så hvis du har lyst til at give den et like, vil det være super fint. Jo mere opmærksomhed jo bedre 🙂

Profilen på Instagram er: kkbillund

Den er helt ny, men her vil komme glimt fra hverdagen i en genbrugsbutik.

God onsdag.

Jette