En æra slutter

Måske et lidt stort ord at bruge om noget, som kun har varet i syv år. Men det føles alligevel som lang tid, og meget er sket undervejs.

I dag skifter sommerhuset nemlig ejer. En ny familie tager over og vil fremover gøre Kærnehuset til deres hus. For fem år siden stod Mette på samme sted, som jeg stod i går – med nøglen til huset i hånden. Den gang havde tømrerne lige lukket huset, og der skulle fremover bruges en nøgle for at komme ind 🙂 Nu er jeg klar til at give nøglen videre.

I går slog Ole græs og jeg tog krydderier, bøger og det sidste tøj med retur, nu skal det bruges et andet sted. At sælge sommerhus betyder oftest at alt indboet følger med. Og det giver god mening, men det er alligevel vemodigt at tænke på – for der er ikke meget i det lille hus, som ikke har en historie – lige fra spisestole til lampen over komfuret.

Jeg håber virkelig, at de nye ejere vil nyde at være i huset – kunne mærke roen og dufte træet – og glæde sig over det gode håndværk. På bordet står en flaske champagne – en lille velkomstgave, som jeg håber de vil sidde og nyde og samtidig glæde sig over, at de nu er indehavere af et skønt sted på Sydfyn 🙂

Som altid, når vi har været i sommerhus, er turen gået ned til stranden. Blot lige for at se, hvordan vandet ser ud netop nu – og i går også lige for at dyppe fødderne i vandkanten. Det er stadig køligt, men også rart at stå der – med fødderne i vand.

Et FSC-certificeret sommerhus gives nu videre til de næste ejere. Det har været en spændende proces at bygge netop det hus, og det har givet mig en rimelig viden om at bygge træhuse.

Nu glæder jeg mig til, at vi om føje tid skal i gang igen 🙂

God onsdag.

Jette

Forrige indlæg

Morgen i maj

Næste indlæg

Havre-solsikke kiks

2 Kommentarer

  1. Hej mor. Sikke et fint billede ved vandet. Er det Ole, som har taget det? 🙂
    Jeg kommer til at savne alle de gode stunder i sommerhuset og den fine udsigt. Men glæder mig allerede til at besøge dig i dit nye hus. Jeg er stolt af dig for at gå foran ved at bygge et bæredygtigt sommerhus. Det var virkelig sejt!

    • Tak ❤ Ja, det bliver da underligt, at vi ikke lige kan mødes dernede. Men der skal helt sikker nok blive andre muligheder. Og jeg glæder mig til at kunne fortsætte med at bygge bæredygtigt – det er både spændende og virkelig vigtigt. knus mor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal