Skøn sommerweekend

Så kom sommeren – eller rettere, en smuk afslutning på maj. Hvor har jeg nydt weekenden – sol, varme og ingen vind – det indbød til at være uden for. Og det har jeg også været en god del af den. Og humøret steg adskillige grader, blot fordi solen endelig skinnede og det var muligt at smide den tykke trøje og igen gå i bare tæer 🙂

Lørdag blev blandt andet brugt ved sommerhuset, der skulle gøres klar til næste gæst. Men inden da, hyggede Ole og jeg os med praktiske gøremål.

Der blev slået græs og jeg fik skuret terrassen med brun sæbe, så algerne forhåbentlig forsvinder fra de fine cumaru brædder. Jeg tror solens varme stråler giver en hjælpende hånd 🙂

Mine vilde blomster er på vej – jeg glæder mig sådan til at se, hvad der kommer op. Det kan kun blive godt 🙂

Og så er der sandelig kommet en logerende i mit insekt hotel 🙂 Det er altså sjovt. Jeg aner ikke, hvilket insekt det er – men det er sort og har tynde følere – det anes i nederste hul til venstre. Og det skal være så velkomment.

Turen ned til vandet er et must. Og for første gang i år havde jeg fødderne i vandet. Hvor var det dejligt – men alt for koldt til at jeg skal bade i det. Men at gå med fødderne i vand, det gør jeg med stor fornøjelse.

Der blev også tid til at bage – jeg forsøgte mig med en ny teknik, som jeg havde set på nettet. Og jeg er faktisk ret godt tilfreds med resultatet 🙂 Der kommer lidt mere om det på onsdag. Indtil da bliver tærten spist 🙂

Må du få en skøn solskins mandag – det er så opløftende med det her vejr.

Jette

Forrige indlæg

Tærtedej med græskarkerner

Næste indlæg

Blomster fra præstegårdshaven

2 Kommentarer

  1. Sikke en skøn weekend. Virker brun sæbe på alger? Det vil jeg gerne høre mere om 🙂

    • Hej Lene. Det med den brune sæbe har jeg læst mig til på nettet, og det virker rimelig godt. Og hvis man brugte endnu flere kræfter på at skrubbe, tror jeg, man kom helt i bund med dem 🙂 Og med tanke på miljøet, så er det også et godt alternativ. kh Jette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal