Både Ole og jeg har haft fri de seneste dage, og dagene er blevet tilbragt i sommerhuset. Her er hyggeligt og varmt – det har blæst en del, men solen har skinnet, så vejret har været ok at være ud og være aktive i 🙂

Ole havde besluttet at tagpappen på det lille skur skulle skiftes. Det, der oprindeligt var blevet lagt på taget, var af flere omgange blæst af, når vinden var for kraftig. Og jeg havde fået indkøbt noget nyt – og kraftigere – tagpap, det manglede bare at blive lagt på 🙂 Og her er det virkelig, at jeg nyder, at været blevet gift med en mand, som er god til at bruge sine hænder. Og som synes, det er lidt sjovt at arbejde med små projekter. Så nu er tagpappen skiftet – det er blevet så fint, og skal nok holde i den næste storm og flere med.

Jeg fik skrubbet terrasser for alger. Det er ikke det sjoveste arbejde, men det virker udmærket med vand og brun sæbe, så det er indsatsen værd. Nu hjælper solen med det sidste og tørrer træet godt igennem.

Den overdækkede terrasse er lavet af lærketræ, og den har jeg aldrig behandlet med noget, så jeg havde besluttet, at i år skulle den have linolie. Og det er jeg sikker på, at træet synes var en god ide 🙂 Mens jeg malede, var den største udfordring at undgå små hundepoter på det nymalede – og Alba synes faktisk også at olien smagte godt – men jeg tror nu ikke, det er meningen, at det skal i maven, selv om det er et naturprodukt 🙂

Der blev også lavet lækker mad – det er der ingen billeder af, men det smagte meget godt. Og en af de gode sager, var en flødeost – købt alene på grund af indpakningen 🙂 Smagen var nu også god.

Jeg fik til gengæld taget et billede af Dronningen, som uventet trådte ud foran Fredensborg i går på hendes fødselsdag. Vi brugte også en del af dagen på at fejre hende – på afstand 🙂

Det har været dejlige dage her på Sydfyn – når vi nu ikke kan se andre, så er det dejligt at have mulighed for at se et andet sted. Det blev efterladt med en nyslået plæne 🙂

God weekend.

Jette