Jeg tror rigtig mange af os går en runde i haven i denne tid – eller flere ture i skoven og nyder at alt grønnes og springer ud. Og samtidig nyder fuglenes sang og ivrige aktivitet.

Når jeg nu skriver om sommerhusets have – så er det et stort ord at bruge om den 🙂 Men der er de fire højbede, som hver har noget at byde på. Ja, du kan kun se de to, men de andre er der også 🙂

Her er der en fin tulipan omgivet af rosmarin og purløg. Sammenhæng ? – der er ingen 🙂

Og så er der træerne – der kommer flere og flere på grunden – målet er de 14 træer.

Og nu begynder bladene at folde sig ud, her er det æbletræets blade, der lyser op. På ribsbusken var der bitte små ribs på vej 🙂

Jeg har gravet nogle små blå forårblomster op ude i præstegårdens have – der var så rigeligt af dem – og nu er de blevet plantet ved sommerhuset. De anes bag den røde tulipan. Nu håber jeg bare, at de falder til i den noget lettere jord, der er på Sydfyn.

Vejret er skønt – omend vi begynder at savne noget regn. Min regnvandstønde er fortsat tom, og der er ingen udsigt til regn.

Ferien er forbi for denne gang – igen en ferie, der var mærkelig. Der var bestemt skønt selskab, men følelsen af ikke helt at kunne gøre det, man måske ville have gjort – den er lidt svær at komme overens med.

Nu venter hverdagen – omend den også er helt anderledes. Morgendagen byder på to skypemøder, det er nye tider i kirkeligt regi, men fungerer nu fint nok. Men at planlægge sommerens gudstjenester og andre aktiviteter, det foregår hele tiden med den uvished, om det nu også kan lade sig gennemføre.

Så er det godt at kunne gå en tur ud i haven og nyde solen – det er til at forholde sig til 🙂

På en smuk mandag.

Jette