Det går hastigt den rigtige vej med at komme derhen, hvor sommerhuset skal til at møbleres og gerne også beboes 🙂

Alt inventaret og de hårde hvidevarer har jeg jo købt løbende – også køle/fryse skabet. Og det er, i den tid det har stået og ventet, blevet brugt her i præstegården.

Men nu skulle fryseren tømmes – og der var både lidt jordbær og masser af ribs – så inspireret af Karens opskrift blev der samlet sammen til lidt rødt syltetøj – af jordbær, ribs og vinrabarber.

Et farvestrålende miks, og smager ganske dejligt.

I søndags var Ole og jeg en tur forbi Jelling kirke. Jeg synes, det er et fascinerende sted, med så meget forskellig historie samlet på et sted. Og der tilføjes jævnligt nye ting, som gør det interessant at komme forbi igen. Sidst er der blevet lavet en kopi af det palisadehegn, man har fundet ud af, var opsat omkring kongens borg. Og meget fint illustreret ved hvide betonsøjler.

Historien bliver bare mere levende, når man selv kan gå rundt og mærke på tingene.

Og i sommerhuset er elektrikeren blevet færdig. Han har hængt masser af lamper op. Nogle har jeg købt nye og på tilbud og nogle har jeg fundet i kælderen 🙂 Blandt andet denne rigtig fine messing fatning – den har nu fået en fornem “guld”stofledning og en ny skærm. Det er lidt sjovt at noget gammelt på den måde kan få nyt liv.

Og endelig, så kommer der i dag tredje afsnit på Træ.dk omkring sommerhusbyggeriet.

God tirsdag.

Jette