Vi er stadig i maj – og morgenerne er stadig lige skønne, lyse, milde og med nogen sol. Der er virkelig ikke noget dårligt at sige om maj – og så har den tillige 31 dage. Så i morgen er der atter en dag.

De seneste dage har være stille og rolige. Corona er virkelig en kedelig fætter at møde – ikke at vi har været vældig syge, men bare trætte og lavet meget lidt. Men det er der nok også noget godt ved ind i mellem. Så blev der tid til at kigge på vinden og vejret og alle farverne.

Mit lille vilde bed er vokset op – det har nydt godt af solen og varmen og regnen. Så nu står det strunkt midt i den veltrimmede græsplæne og fortæller om lidt uorden og med blomster, der nikker i vinden.

For noget tid siden – efter at jeg havde været til foredrag om glæden ved at dyrke egne grøntsager – så såede jeg grønkålsfrø. Små frø i en potte – og de spirede :-). Blev så delt og plantet om og har været i kravlegård – ud og ind af udestuen. Men nu er de blevet plantet permanent ud i mit nye højbed. Så er det blot spændende, hvordan det går med dem. Men uanset hvad, så er det super hyggeligt at gå ud og se til dem – så nu kan jeg hver dag holde øje med aktiekurser og investeringer og holde øje med grønkålens ve og vel. Det giver lidt perspektiv i hverdagen.

Aftensmaden i coronaugen har været til den mere enkle side 🙂 Men en hjemmelavet pizza går man nu ikke helt fejl af. Jeg er så glad for mit bagestål, som jeg fik i julegave. Jeg vidste slet ikke, at jeg ønskede mig et sådant – men nu jeg har det, så er det altså en gevinst, når der skal bages pizza.

De stille dage er også blevet brugt på at få sat lidt billeder på Instagram. Peter har hjulpet med at få lavet siden “syvaerelsethosjette” – her kan ses (og købes) enkle designs. Det er stadig idéen med at sy tøj af sengetøj, jeg arbejder med.

Idéen er god nok – men det største problem – at bruge tøjet – ligger ind i ens hoved. For kan man nu gå i sengetøj ? Det kan man sagtens. Og her om sommeren tror jeg det er endnu lettere. For tøjet er sommerligt og lige til at bruge ved stranden 🙂

Og så er denne morgen i maj godt begyndt.

Må du få en dejlig dag.

Jette