En uge senere (3) …

Det skrider fremad 🙂 Der bliver mere og mere hus, og flere og flere ting falder på plads.

Der er kommet cedertræ på den sidste side mod øst, og gjort klar til, at vinduer kan komme i 🙂 Brændely står meget tæt på terrassen, så der er ikke langt, når der skal hentes brænde 🙂

Jeg har besluttet – lidt nørdet, jeg ved det 🙂 – men jeg vil have mit hus FSC certificeret. Og derfor skal der udfyldes skemaer og andet, som dokumenterer, hvor træet kommer fra, hvor meget der er indkøbt og hvor meget der er brugt – og dermed ogsĂĄ hvor meget der er i overskud.

SĂĄ nĂĄr hele byggeriet er færdigt, skal træet sorteres og spildet gøres op. ForhĂĄbentlig er der ikke for meget træ tilbage, – indtil videre ser det ret beskedent ud.

I sidste uge manglede der en bjælke, for at spærene kunne sættes op på sydsiden af huset. Bjælken er nu kommet på plads, og undertaget er lagt op, så der nu næsten er klar til, at tagmanden kan komme til.

Der er kommet det første vindue i – og Mette syntes det var lidt komisk, for jeg skulle lige prøve at ĂĄbne det 🙂 og det ĂĄbnede bare sĂĄ let, helt som det skal være.

Og så fik jeg overrakt min nøgle i går 🙂 Der var nu stadig åbent overalt, men som tømreren sagde, næste gang I kommer herned, så vil huset være låst!

Så da vi kom hjem, blev nøglen straks sat i den fine nøglering, mine børn gav mig i advents gave i 2015 🙂 Endelig kom den i brug!

Jeg glæder mig til at fortælle videre i næste uge …

Jette

Forrige indlæg

Bagte portobello svampe

Næste indlæg

Bloggen drosler ned …

4 Kommentarer

 1. Lene

  Det er dejligt at følge med her på sidelinjen 🙂

 2. Jette Holm Rosendal

  Hej Lene. Det er godt at høre – for ellers kan det godt opleves lidt som at gĂĄ i selv sving over egen interesse 🙂

 3. Aase

  Spændende at følge med på sidelinjen.

 4. Jette Holm Rosendal

  Hej Aase. Dejligt at høre, at det er fint nok at blive opdateret igen og igen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal