Der er ingen tvivl om, at sommerhusprojektet har fyldt en del i 2015. Uden at der er kommet noget fysisk hus ud af det – endnu.

Men det er jo ingen hindring for ikke at tænke over, hvor fint det bliver. Eller forestille sig, hvordan det kommer til at se ud. Og jeg har talt en del om det – og skrevet om det 🙂

Børnene har lyttet med, og ser bestemt også frem til, at det en gang bliver muligt at have læseferie på Sydfyn eller sidde ved brændeovnen og se ud på sneen. Jo vi drømmer alle om gode stunder og skønne oplevelser dernede.

Inspireret af det, så fik jeg den fineste adventsgave af mine børn forleden.

En nøglering. Med indgraveret navn. Sommerhusets navn, vel at mærke 🙂 For længe siden besluttede jeg, at huset skulle have et navn, selvom det nok mest vil blive omtalt som sommerhuset.

Kernehuset – skal det hedde. (Farvespillet skyldes refleksion af et billede på væggen :-))

Men hvorfor lige det navn? Der ligger flere nuancer i svaret.

Men først så bliver huset bygget af kernetræ, solidt bæredygtigt nordisk træ.

Dernæst bliver det rammen om kerneværdier – nærhed, hygge, rummelighed – tid til at være til stede,

Og sidst, så havde børnenes Farfar for mange år siden en grøntbutik som hed Kernehuset. Så der er en tråd tilbage til fortiden i det fremtidige hus.

Jeg glæder mig rigtig meget til at kunne sætte en nøgle i denne ring. Lige nu har jeg kun en nøgle til annekset, og det tæller ligesom ikke helt 🙂

På en travl tirsdag – lige inden jul. God dag til dig.

Jette