Endnu et byggemøde.

Spændende. Det er virkelig en ny verden, hvor der er mega meget at sætte sig ind i, og efter bedste evne prøve at forstå bare en brøkdel af det.

Men dybest set skal jeg jo blot sige ja eller nej til det, der præsenteres. For trækonsulenten og byggefirmaet har jo fagligheden – og jeg har ønskerne og drømmene.

Det var et konstruktivt møde, og hvor jeg har stor respekt for det forarbejde konsulenten havde gjort. Da jeg mødte ham første gang, kendte han stort set ikke at kende til FSC certificering og så til nu, hvor han kendte firmaer, der leverede certificeret træ og kendte til forskellige produkter og leverandører. Jo han var klædt godt på til i dag.

Nu venter så, at et nyt revideret tilbud lander på mit bord. Og om alt går som det skal, at der til næste sommer står et sommerhus på min grund.

Det bliver godt, men der er ret lang vej endnu 🙂

Min novemberkaktus har været i eksil. Men pludselig – trods elendig pasning, så står den igen med knopper og de første blomster. Et dejligt gensyn. Nu kan den sprede glæde det næste lange stykke tid.

På en diset novemberdag

Jette