Yes – endelig sker der lidt igen. Jeg har netop været forbi grunden for at hilse på tømrerne. Det finregnede her hjemme, så jeg var lidt spændt på, om de overhovedet var gået i gang. Men det var de 🙂

Bund og isolering var på plads, det samme var siderne. Men der var et stykke vej endnu før de var færdige. Og de ømmede sig lidt over den vedlagte samlevejledning – kun billeder og ingen præcise mål. Men de havde knækket koden, og nu gik det fint.

Der er ingen vinduer i selve hytten – men et ovenlys vindue og så glasdøre. Hvor bliver det godt. I morgen siger vejrudsigten super vejr, så da maler min søster og jeg hele huset. Med linolie.

Hvor er det dejligt, at der sker lidt 🙂

Man kan ikke umiddelbart se det nogen steder – og det er ærgerligt – men træet er FSC certificeret. Og dermed træ, der er dyrket og skovet under bæredygtige og miljørigtige forhold.

I bunden ses træfiberisoleringen.

Og det er altså lidt tankevækkende, at de to tømrere slet ikke kendte til den mærkning. Så er der godt nok lang vej, før os, der ikke har forstand på træ og den slags, før vi kommer til at kende mere til FSC træ.

Fra en glad næsten anneks-ejer 🙂

Jette