Vi er vist mange, der er betagede af og glade for maj og alle dens smukke lyse farver 🙂 Og lige nu kan jeg se på mine indlæg, at det er ikke meget bagning, der dukker op. Det er mest om blomster, grønt og have.

Og således også i dag. I går var en dejlig dag, med sol og varme. Og pludselig er præstegårdens magnolia sprunget ud. Den er ældgammel og virkelig fin. Og jeg har skrevet om den mange gange før. Og selv om jeg ikke er havemenneske, så ved jeg, at jeg vil komme til at savne en del af præstegårdens gamle og smukke træer – og ikke mindst den fine skygge, de kan give på en varm sommerdag.

Det er blandt andet også derfor at jeg har haft så travlt med at få plantet lidt træer på den nye grund. Der må gerne nå at vokse træer op, mens vi skal bo der 🙂

I dag ville jeg egentlig have fortalt om min kompost 🙂 for efter at have fyldt i beholderen i flere år, så er det nu muligt at hente ret fint muld ud af beholderen. Og det ville jeg gerne have vist dig, inden det skulle blandes med noget jord, for så at plante nye blomster i jorden. Men regnen kom mig i forkøbet 🙂 Så kompostjorden i trillebøren var nærmest sejlet væk og så ikke så fin ud længere. Så det kommer der ikke noget billede af. Og mine gummistøvler var umulige at tage på i dag – jeg havde ikke taget dem med ind i går – det var jo solskin og tørvejr! Det blev det bare ikke ved med at være – så nu står støvlerne på hovedet 🙂 Og havearbejdet er sat lidt på pause. Men kommer solen rigtig frem, så nydes den senere i dag 🙂

God mandag.

Jette