Så er endnu en uge snart gået – ret så hurtigt 🙂 I går, Kristi Himmelfarts dag havde jeg musikgudstjeneste – min organist og en musikalsk kollega sang og spillede så det var en fornøjelse at være med. Ind i mellem er det dejligt med en lidt anderledes gudstjeneste. Og nu, hvor vi både må være flere, synge sammen og være der i længere tid – ja, så er det bare noget sjovere at være præst. 

I går fyldte Trine, min ældste datter også fødselsdag. Så den blev også fejret – det var så hyggeligt at være sammen. 

Hun havde ønsket sig en brunsviger – så det blev der bagt. Denne er vegansk – men det kunne nu ikke smages. Opskriften er denne, blot brugte jeg kun vand til at bage med, undlod ægget og smørret var erstattet af plantemargerine. 

Ved sommerhuset er der lidt gang i haveprojekter. Jeg lavede for noget tid siden dette kvasbed, og jeg synes det var sådan en sjov måde at lave et bed på, at det måtte prøves igen. Denne gang blev det til et lille bitte staudebed. Og samtidig forsvandt en lille bid af græsplænen. Og det var helt bevidst. For i denne tid, hvor der er meget fokus på insekter og levesteder for sommerfugle, så understreges det, at helt kortklippede græsplæner er ikke så gode for insekter. 

Så nu har jeg lavet et lille bed med fine blomster. Jeg håber planterne kan vokse sammen, ellers må jeg jo flytte en af dem. Der er en lille sommerfuglebusk, fuchia og lupiner – og en jeg ikke er helt sikke på navnet på 🙂 Jeg glæder mig til, at de kommer lidt i gang med at folde sig ud.

Hegnet er pileflet. Og synes jeg – blevet ret fint 🙂 Jeg er spændt på, hvor længe det holder faconen. Men mon ikke det nok skal blive stående nogle år. Oven på jorden har jeg lagt lidt tang, jeg tænker det både kan holde ukrudt lidt nede og samtidig holde på fugten i jorden.

Jeg har igen i år fået en Mors dags gave af mine børn. En ny kogebog 🙂 og den vil jeg glæde mig til at gå ombord i. Der er helt sikkert opskrifter, der skal prøves af. Og ny inspiration til grøn mad, det er altid velkomment.

Og til sidst lige et glimt af min aftensmad. Ikke fordi, det er så interessant, men måske du også har læst om en finsk madblogger, som har lavet en pastaopskrift, som er blevet uhyre populær. Den måtte jeg da også lige prøve 🙂 Og den smager godt. Min version kommer her på bloggen en anden dag.

God weekend.

Jette