Og hvilken mandag – solskin og næsten ingen vind 🙂 Skønne farver og ikke noget særligt i kalenderen. Så det har været en stille dag, men en virkelig god dag.

Den begyndte tidligt – når Ole skal tilbage på arbejde, så kører han herfra ved sekstiden, og det er før jeg normalt står op 🙂 Men vi nyder, at weekenden varer til mandag morgen.

Siden skulle Peter med toget til Århus, og da han var sat af ved stationen, kunne jeg gå en dejlig tur i skoven omkring den gamle lillebæltsbro. Noget af turen jeg gik i dag, var den samme som Ole og jeg gik, da vi mødtes første gang 🙂 Det er altid lidt fint at huske på den tid og hvad der er sket siden. Vi gik faktisk også samme tur til brylluppet – det var ret sjovt 🙂

I aftenen står den på kor. Efterårssæsonen er begyndt, og jeg nyder at skulle af sted mandag aften og synge et par timer. Eller rettere synge og drikke kaffe og spise kage 🙂 Det hele er vigtigt. Og i dag skal min veninde og jeg have kage med. Så æbler fra Hejnsvig og præstegårdens have er blevet brugt i en skøn kage. Der skulle også være brugt kokosmel, men det var jeg udgået for, så i stedet kom mandelsplitter i – det fungerer også 🙂

Det er ulempen ved at bo på landet – hvis du lige mangler noget, så kan du ikke bare løbe ned i Rema efter det. Så i stedet må der improviseres – og det går som regel også meget godt 🙂

Jeg har før bagt til koret – faktisk ret forskelligt kan jeg se, når jeg kigger baglæns. Der er både lavet gulerodskagelagkage og jordbærkager.

Man må nok sige, at det kunstneriske indtryk er dalet – men smagen er nu i orden 🙂

På en stille mandag.

Jette