Et par nye ting i shoppen :-)

Så er der blevet færdiggjort et par små projekter mere 🙂 Og også blevet lagt ind i shoppen. Det er ikke fordi, jeg får lavet særlig meget håndarbejde, men jeg nyder at sidde med det ind imellem. Jeg gør det ofte i selskab med en podcast – altså et interview eller en samtale, der er blevet optaget, og som så kan høres på nettet, når tiden er til det. Det er en god måde at få udvidet sin horisont lidt på.

Jeg er i færd med at rydde lidt op – meget lidt 🙂 Og har besluttet, at håndarbejder mest skal laves ud af noget jeg har i forvejen. Jeg har et sy værelse – en luksus, men en mulighed når man bor i en stor præstegård. Her kan til gengæld også være ret meget stof, garn og gamle blade 🙂

Strømperne er strikket af noget lækkert garn, som jeg slet ikke kan huske, jeg har købt. Det er bløde hyggesokker med et fint hulmønster.

De små net, jeg hækler – og som kan bruges i stedet for plastikposer, når der handles frugt og grønt – de bliver også hæklet af bomuldsgarn, jeg har arvet.

Og der er en vis tilfredsstillelse ved at se, at garn bliver til noget – i stedet for at ligge – som det her gjort længe.

Men det er selvfølgelig også noget med tid og interesse. Og lige nu, er der bare lidt bedre tid og ro til at tænke i de her baner 🙂

På en smuk oktoberdag.

Jette

Forrige indlæg

En stille mandag

Næste indlæg

Salt specier

2 Kommentarer

  1. Karen

    Sikke nogle fine hækle- og strikkerier 🙂 God ide at sælge noget af det, du laver. Det er jo begrænset, hvor mange sjaler og tørklæder, man kan bruge, men det er så hyggeligt at nørkle med sådan nogle.
    Kh, Karen

  2. Jette Holm Rosendal

    Hej Karen. Tak for rosen 🙂 Ja, så mange sjaler eller hæklede poser har jeg heller ikke brug for. Men jeg nyder at have noget i hænderne, når jeg lytter til et foredrag eller ser noget i tv. God weekend. kh Jette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal