I aftes var der koncert i kirken – en meget smuk og stemningsfuld aften – hvor en mand og hans guitar fyldte rummet med dejlige toner.

Det var Kaare Norge, der var på besøg i kirken, og det er fascinerende at møde mennesker, der er så dygtige. Og dette at møde dem i øjenhøjde og i virkeligheden, det er altid spændende.

Jeg fik købt hans seneste cd, som blev udgivet sidste år – en opsamlings cd fra hans 30 årige karriere. Nu kan jeg høre den fine musik, når jeg kører bil – for det er det eneste sted, jeg har en cd-afspiller 🙂

Efter koncerten havde vi arrangeret et glas vin og lidt chips i våbenhuset. En hyggelig måde at slutte af på, og en god mulighed for lige at få hilst på de andre deltagere.

Jeg havde bagt en lille portion salt specier. En ide, jeg har haft et stykke tid, og som nu blev prøvet af. Det er virkelig enkelt, men smager godt som en lille snack og et alternativ til chipsene.

Salt specier (ca. 20 stk.)

20 gr. grahamsmel

80 gr. hvedemel

60 gr. smør/margarine

3/4 tsk. groft salt og fint salt – blandet

Kom mel og salt i en skål. Jeg brugte ca. ½ tsk. groft salt og så lidt kværnet salt oveni. Tilsæt smør og smuldr det godt i melblandingen. Tilsæt evt. en anelse koldt vand til at samle dejen med. Form den til en pølse ca. 3-4 cm i diameter og sæt den i fryseren en times tid. Så er den lettere at skære i tynde skiver.

Når dejen er godt kold, skæres den i skiver, sættes på en plade med bagepapir og bages ca. 8 minutter ved 200 grader. Køler af på pladen.

Og så er der fine og sprøde specier – perfekte til et glas rødvin og godt selskab.

God onsdag.

Jette