Måske du allerede har set det ? At der er kommet en ny “knap” på i øverste linje, når du læser bloggen. Det er et tiltag, der har været længe undervejs. Faktisk ligget stille i flere år 🙂 Men nu tog jeg mig sammen og fik det sidste sat på, så nu kan den gå i luften 🙂

En shop! Det er nu et stort ord at bruge om et lille udstillingsvindue, med nogle få ting til salg. Det kan måske også være, at det er ting, der kan inspirere dig til selv at gå i gang med at lave det samme. Og det vil bestemt være helt fint.

Men indimellem, så får jeg strikket eller hæklet noget, jeg ikke selv lige står og mangler. Men som jeg hygger mig gevaldigt med at lave. Og det er sådanne ting, der vil være at finde i shoppen.

Nu hvor jeg endelig har fået sat det hele op, så tænker jeg også, at der med tiden vil dukke lidt mere op derinde. Så nu ved du, at den er der, og kan jo kigge indenfor en gang imellem og se, om der er noget du kan bruge, eller få lyst til at gå i gang med selv 🙂

På en smuk septemberdag.

Jette