Fredag fridags glimt

Jeg har fri i weekenden og fik mulighed for også at tage fri i dag – så det føles som en lille mini-ferie, når jeg tæller mandag med 🙂

Der er tid til at læse lidt – en opskrift på svampepostej til i morgen aften, Mortens aften. Filosofiske tanker om Ét liv. Én tid. Ét menneske. Jeg har skrevet lidt om bogen her. Og så er Kristelig Dagblad, min avis i weekenden. Den giver altid anledning til lidt eftertanke og nye vinkler.

Frokosten i dag spises sammen med min søster og svoger – og jeg medbringer denne salat. Rødkål, hvidkål, edamemebønner og æbler blandet med en peanutbutterdressing. Idéen er fundet her på nettet, og så tilpasset mit køkken.

I næste weekend mødes mødregruppen, og jeg er i gang med at finde opskriften på den kage, jeg vil medbringe 🙂 Og her er den i lille udgave.

Jeg bagte valnøddebunde forleden, og siden en chokoladebund – og nu var tiden kommet til at samle min prøvelagkage. Det er mikro udgaven, men er nu blevet meget vellykket alligevel, hvis jeg selv skal sige det 🙂

Udgangspunktet er valnøddebunden her og en bærmousse som denne. Siden er et bånd af overtræksmarcipan og på toppen en chokoladeganache.

Nu kommer kagen med vest på senere i dag, og så vil jeg nyde et stykke kage i godt selskab 🙂

Må du få en dejlig efterårsweekend.

Jette

Forrige indlæg

Til foredrag med Jacob Haugaard

Næste indlæg

Regnvejrsdag i november

4 Kommentarer

 1. Karen

  Mums, den ser god ud. Jeg holder også Kristeligt Dagblad, og jeg synes, det er den bedste avis på markedet. Nyheder får man på nettet og i radioen, men en tænksom vinkel på nyhederne – det får man KD.
  Kh, Karen

  • Jette Holm Rosendal

   Tak – og helt enig. Jeg surfer også rundt på nettet og får de fleste nyheder den vej, men der ikke noget som en kop kaffe og så tid til at bladre i en god fysisk avis 🙂 god weekend. kh

 2. VenterPaaVinBlog

  Jeg er også helt tosset med rødkålssalat disse dage – med æble, mandler og sennepsdressing.

  – A

  • Jette Holm Rosendal

   Hej, og tak for din kommentar. Jeg vil prøve din udgave af rødkålssalat. Peunutbutterdressingen fungerede ikke helt for mig. Men salaten blev nu spist alligevel – også med velbehag:-) kh og god weekend.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal