Langt de fleste forberedelser foregår i det skjulte – eller er i hvert fald ikke helt synlige. Det kan godt være, at når det, man har arrangeret og forberedt løber af stabelen, at det kan ses, at der må ligge noget arbejde bag – men hvor meget eller hvor lidt er svært at se 🙂

Men under alle omstændigheder – forberedelser skal der til. I denne tid er det mine kommende konfirmander, der dukker op med jævne mellemrum. I dag får de brev med hjem om mødetidspunkt og andre praktiske ting, de skal vide inden start.

Det nye kirkeblad ses også her – selv om der ikke er så meget tekst i bladet, skal det hele dog samles og ikke mindst, skal der tænkes i billeder. Jeg tager gerne de fleste selv, så er jeg sikker på, at jeg ikke kolliderer med noget copyright 🙂

I går var mine kære kollegaer til møde – det gik fint. Men inden de kom, havde jeg haft travlt, for jeg ville bage brødet selv. Så fra meget tidlig morgen blev der æltet franksbrød, gulerodsbrud og stykker med nøddetop. Og for nogle dage siden bagte jeg harvest kager. Og tidligere igen lavede jeg brombær-æble syltetøj 🙂 Jeg ved såmænd ikke om mine kollegaer bed så meget mærke i, at det var hjemmelavet – men jeg var okay tilfreds med at kunne servere det for dem 🙂

Der var lidt brød i overskud – så i dag har jeg kunnet nyde ristet brød med lækkert syltetøj 🙂

Det næste store arrangement er sogneudflugten – her er det dog ikke mig, der lægger hus til, men derimod Ole. Har har inviteteret sognet til eftermiddagskaffe 🙂 Modigt, og til stor glæde for dem, der har tilmeldt sig. Men det kræver også lige lidt forberedelse. Men det skal nok blive rigtig fint – det fortæller jeg om en anden gang.

På en mild onsdag.

Jette