Det blev til et kort glimt af sommerhus i går. Og på sommerdag nr. 70 så var det jo også det rigtige sted at være 🙂 Der var 26 grader – ret så varmt.

Men det var en super kort visit – Mette skulle hente en biblioteksbog og sammen skulle vi hente sofaen (Du kan se denher). Den skulle hjem og erstattes af en ny. Kattene havde (for et par år siden) brugt sofaen som kattebakke, og den lugt sad bare helt fast i stof og hynde. Jeg har forsøgt med både sæbe, Rodalon og frisk luft, men lige lidt har det hjulpet, så nu har jeg købt en ny sofa! Men ærgrer mig virkelig over at skulle kassere en så ny sofa.

Regnen har gjort meget godt for det nysåede græs. Frøene har nu kunnet spire og står med spinkle stængler og lyser grønt. Spændende at følge og se, hvor meget der skal eftersås.

Og så har min rucola salat virkelig smidt sine frø og de er også spiret – både uden for og inden for højbeddets rammer 🙂 Nu er jeg spændt på, om de når at vokse sig så store, at de også kan bruges. Der skal vist tyndes lidt ud 🙂

Oliventræet har nydt, at det har været varmt i år. Det har været lidt trist at se på, havde ikke mange blade og virkede i det hele taget kuet af klimaet i Danmark. Men i år er det anderledes 🙂 Nye små fine blade er kommet til, så nu glæder jeg mig til at se, hvordan den klarer vinteren.

På en almindelig torsdag.

Jette