Patchwork tæppe

Bloggen holder pause. Det gør den faktisk fortsat – men jeg savner ind imellem lige at skrive lidt. Men det har givet ro i mit hoved ikke at skulle skrive hver dag. Så der vil fortsat være længere mellem mine indlæg.

Som jeg skrev lige indenpausen, så begynder der at ske lidt på sommerhus fronten. Nu er alle papirer klar – så der kan søges om byggetilladelse! Hvor bliver det spændende. Jeg håber kommunen synes det er en super idé, jeg har fået, og at det ikke tager for lang tid at gennemgå sagen. Opdate følger, når den del kommer på plads.

Vinteren over har jeg syet på et tæppe. Et patchworktæppe, syet delvis på maskine. Tæppet måler ca. 150 x 140 cm. Ukurante mål og ikke helt matchende farver. Men genbrug når det er bedst.

Jeg har aldrig før syet et patchwork tæppe – men inspireret af Hannes blog og hendes mange, mange tæpper, så opstod idéen med at sy et restetæppe. Til sommerhuset.

Sofaen er nyindkøbt, men vil passe så godt i det nye hus 🙂 Tæppet består til gengæld af gamle stofrester fra syværelset – undtaget er den brede kant og kantebåndet.

At sy tæppet, har været en oplevelse fyldt med minder, for hvert stof har sin historie – præcis som da jeg syede hynder.

Farvespillet passer nogenlunde, men ser du bagsiden, går det helt galt 🙂 Som Mette kommenterede, så var farven helt forkert. Og det har hun ret i, men det var netop det store stykke vatterede stof, der blev startskuddet til projektet. For jeg vidste ikke, hvad jeg skulle bruge det stof til. Det blev til bagsidestof – og når du ser bagsiden her, forstår du måske, hvorfor det lidt råber til forsiden 🙂

Men tæppet er blødt og lækkert. Så det går nok!

Hvis du nu er garvet pachworker, vil du også se, at ikke alle sømme flugter, og der er skævheder undervejs – men jeg lever med det 🙂 Er egentlig meget glad for mit nye tæppe – og kan allerede drømme om en sommeraften på terrassen, hvor tæppet vil lune og varme.

 

Ikke helt lige sømme

Her går det bedre 🙂

Og nu et dejligt tæppe rigere 🙂

Med ønsket om en dejlig weekend.

Jette

       

Forrige indlæg

BLOGGEN HOLDER PAUSE

Næste indlæg

Konfirmandkage

2 Kommentarer

  1. Septemberliv

    Jeg syntes du er sluppet rigtig godt fra det! De gange, og det er mange mange år siden, jeg har kastet mig ud i sådan et projekt, er jeg også endt med skævhed. Men det er jo lidt af charmen :0)

  2. Jette Holm Rosendal

    Hej Kari. Tak for de opmuntrende ord. Og, du har ret, det med de skæve vinkler, fortæller jo også lidt af historien 🙂
    God Søndag.
    Jette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal