BLOGGEN HOLDER PAUSE

Jeg har de sidste par dage ligget sløj i min seng, med dynen over hovedet uden interesse for omverdenen – og med ret meget tid. Tiden gik mest med ingenting, det var der er stort behov for – men der kom også tanker forbi, og overskriften her kom også op.

Lidt overraskende – men set i bakspejlet, så har der den sidste tid ikke været bagt så meget, indlæggene er blevet kortere og knap så fyldige – så nu går bloggen på pause. Eller, der kommer i hvert fald til at gå længere mellem nye indlæg. Der har simpelthen været lige lovlig meget at forholde sig til – tror jeg.

Jeg vil stadig glæde mig over at bage, og også dele det til tider. – Men ikke mindst så vil der komme nyt om sommerhuset. Det projekt er netop nu begyndt at røre på sig.

En kontrakt til underskrift er landet i min indbakke. Og det projekt, at bygge et FSC-certificeret sommerhus, det vil jeg meget gerne skrive om og dele, så der kommer mere – drypvis.

Noget kommer også på Instagram, det er en lidt hurtigere måde lige at delagtiggøre på, hvad der sker her og nu.

Så velkommen til fortsat at kigge forbi her inde på bloggen, eller på Instagram: bagningmedbudget Og på forhånd tak for din forståelse.

På gensyn, jeg vil stadig glæde mig over at følge alle I andre flittige og dygtige bloggere.

Kærlig hilsen

Jette

Forrige indlæg

Snemand Frost og Frøken Tø

Næste indlæg

Patchwork tæppe

5 Kommentarer

 1. Christina / TheBigMeowski

  Jeg glæder mig over at læse alle typer indlæg fra dig. Både dem om bagning, men også om dit liv 🙂 Så jeg følger stadig med her og glæder mig til at høre mere om dit sommerhusprojekt. Håber, du snart bliver helt frisk.

  Det går lidt op og ned med aktiviteten, sådan er det også for mig. Jeg har heller ikke været så meget i gang i år med nye tiltag, men det skal nok komme i løbet af de næste måneder. Jeg blogger nye retter/bagværk mv., når jeg har overskud til at kaste mig over nye ting. I perioder kan jeg have opskrifter liggende på lager, klar til at poste, mens jeg i andre ikke får lavet ret meget, eller jeg har andet på hjertet end mad at fortælle om. Og jeg synes, det er helt fint, det er sådan. Det er heller ikke alle blogs, der poster indlæg hver uge, og man må ligesom selv finde sin egen rytme.

  Flot snemand, dine børn lavede, i øvrigt 🙂 Den var imponerende stor!

 2. Jette Holm Rosendal

  Hej Christina. Tak for dine søde ord – også til børnenes snemand 🙂
  Jeg håber lidt, som du også skriver, at det bliver okay at komme med nyt, når der er tid og overskud til det. Og så ved jeg fra mig selv, at er der en blog som ikke skriver noget tid, og den var interessant, ja så vender man tilbage og ser, om noget er sket. Og hvis ikke ja, så prøver man engang igen.
  Men lige nu føles det rigtigt, med en lille pause 🙂
  Kh Jette

  • Christina / TheBigMeowski

   Jeg tror, de fleste blogs kører sådan. At man skriver, når der er overskud og man har noget at byde ind med. Mange har jo et arbejde eller andet, der fylder ved siden af, så som en hobbyblog er det forståeligt, at der kan gå lidt længere mellem indlæggene 🙂 Personligt er jeg tilmeldt de blogs, jeg finder mest interessante, så når der engang i fremtiden dukker et indlæg op fra dig, ser jeg det i min oversigt 🙂

 3. Karen

  Hej Jette,
  Hold du bare en pause – vi er her, når du vender tilbage med frisk mod og nye ting at fortælle. Sådan en omgang trækker kræfterne helt ud af kroppen, og man kan dårligt forestille sig, at man bliver energisk igen – men det kommer. Glæder mig til at se mere til sommerhuset – og jeg vil også gerne høre nogle præstetanker med glasur på fra dig.
  kh, Karen

 4. Jette Holm Rosendal

  Hej Karen. Tak for din søde hilsen. Ja, det tager faktisk tid at komme helt op igen – mine konfirmander fik i dag fri før tid, – til deres store undren – men jeg havde brug for lidt fred og at sidde stille ned 🙂
  Kh Jette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal