Det er aldrig helt til at vide, hvordan en uge bliver. Men denne sidste i august har vist sig at være stille og rolig – med god tid til at få forberedt og bestilt konfirmandmateriale, få styr på sogneudflugt og få lavet kirkebladet færdigt osv.

Men en stille uge betyder også tid herhjemme, hvor jeg kan lave andre ting. Så jeg har ordnet to af mine små højbede. Jeg er ikke den store havemand, så efter at have klippet og gravet en times tid, synes jeg, at jeg har lavet meget 🙂 Der blev fjernet brombærkrat og snerler, og så har jeg plantet et par lyng. Jeg tænker, at det bed fremover skal rumme flerårige blomster og planter.

Jeg har været ude og se efter lidt brombær – det er ved at være slut med dem. Men der blev fundet nok til at jeg kunne lave to små glas syltetøj. Opskriften er gammel, men er god og smager dejligt. Så nu er der syltetøj klar til at blive serveret i næste uge, hvor mine kollegaer kommer til konvent.

Et konvent er et fagligt møde, hvor forskelige emner tages op – og der orienteres om, hvad der sker rundt om i sogne og provsti. Og så er det hyggeligt og fint at få talt med kollegaerne – til daglig er vi jo mest hver for sig.

Vi begynder altid med kaffe og rundstykker – jeg har dog tænkt mig at bage nogle boller og et brød. Og så har jeg bagt harvest kager – lige til at runde af med. De minder om cookies, men er alligevel helt anderledes, fyldt med tørret frugt. Og smager virkelig dejligt.

Min stille uge fortsætter med en smut forbi sommerhuset i dag – i regnvejr. Den nye sofa skal på plads, det glæder jeg mig til.

God torsdag.

Jette