Årets gang i præstengården – og omegn :-) del 2

2017, anden halvdel.

På en gang er et år ikke lang tid, og samtidig, når jeg sidder og kigger balgæns i årets billeder og tekster, så er der sket utroligt meget.

Det blev mest af alt et år, der endte på en anden måde, end jeg havde forestillet mig. Min Fars død og begravelse i december var på ingen måde ventet. Og det kom derfor også til at ligge som en undertone i julen, men alligevel er det hele, som det skal være. Men 2017 blev året der satte et punktum i en æra.

Men hvor livet også går videre. “Slægt skal følge slægters gang” – det er et af mine yndlingscitater. Det giver perspektiv i ens liv, og er med til at betone, at vi ikke kun har os selv som centrum. Vi er en del af noget, der rækker langt ud over os selv.

“Fader-Gud! os til glæde og gavn

nytåret henskride i Jesu navn!” (Den danske salmebog 712,4)

Juli:

Sommerlig cheesecake uden husblas

August:

Sommerhuset til eksamen

September:

Årets bedste køb 🙂 en kompostspand

Oktober:

Endelig et sommerhus med FSC certifikat

November:

Kage med glaze

December:

Smuk dag til en begravelse

Og sådan nåede jeg gennem 2017. Det har været et godt, rigt og begivenhedsrigt år. Jeg er glad for, at jeg ikke vidste, hvad det bød på, da jeg stod på tærsklen 1. januar. Men tænker alligevel nu tilbage med taknemmelighed på endnu et år i mit liv.

Også en tak til dig, der læser med her. Tak for kommentarer og hilsner. Blogverdenen er jo et sjovt sted, hvor man lidt kommer til at kende mennesker, man ellers ikke møder. Berigende og godt. Tak for følgeskab og på gensyn i 2018.

Jette 

Forrige indlæg

Årets gang i præstegården – og omegnen :-) del 1

Næste indlæg

Godt nytår!

4 Kommentarer

 1. Marianne

  Rigtig godt nytår til dig og dine. Det er en stor glæde og fornøjelse at følge med her, selv om jeg ikke så tit får skrevet en kommentar.
  Med åbent sind træder vi ind i 2018, heldigvis ved vi ikke hvad det nye år bringer.

  • Jette Holm Rosendal

   Kære Marianne. Tak for din dejlige hilsen, og godt nytår til dig. Jeg er glad for, at du har fornøjelse og glæde af at læse med her. Kh Jette

 2. Lene

  Det er først nu jeg har tid til at kommentere og læse tilbage. Selv om din far var gammel, så kom det som overraskelse og det efterlader også et savn, jeg kondolerer.
  Tak for de mange gode indlæg, jeg læser med, men får ikke altid kommenteret. Godt nytår til dig.

  • Jette Holm Rosendal

   Kære Lene. Tak. Ja, det undrer mig stadig – det overraskende element, men tid er heldigvis en god medspiller, så det hele skal nok falde på plads. Også godt nytår til dig. Jeg læser også gerne med hos dig, og det er jo helt i orden bare at nikke genkendende eller sidde tilbage med lidt eftanke i sofaen, efter at have læst med 🙂 kh Jette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal