Hvilken kage? jo den engelske julekage.

For som graveren ganske fornuftig sagde til mig i går – “jeg ved at du skal bage i dag :-)” og det skulle jeg jo, for fyldet var klar til at komme i kagen.

Og nu står den nybagt og dufter godt. En fascinerende kage, som jo ikke ser ud af meget. Men med en lang, lang holdbarhed og en intens smag, så er den noget ganske særligt. Men bryder man sig ikke om rosiner, så skal man gå langt uden om denne kage 🙂

Nu bliver kagen de næste dage overhældt med lidt cognac, inden den pakkes ind i film og gemmes bagerst i køleskabet til midt i december. Så kommer den frem igen og bliver pakket ind i marcipan og pyntet. Det glæder jeg mig til 🙂

Fra syværelset har jeg hentet min gamle, gamle julekaktus frem. At den overlever er virkelig tæt på et under 🙂 Men der var knopper i – og nu får den både lys, vand og varme, så jeg tror, det bliver til fine blomster.

På kanten af en fri weekend – god torsdag.

Jette