Nu skal det være 🙂 Det er blevet tid at samle og blande hele fyldet til den engelske julekage! Så er det lige som om, at forberedelserne til jul for alvor begynder.

Jeg har i ĂĄr valgt den helt traditionelle udgave – dog suppleret med lidt korender og græskarkerner. Og den syltede appelsinskal er bare helt original – den er købt som pomeransskal i Den gamle Købmandsgaard i Bindeballe.

Nu er det hele blandet og står og dufter dejligt på køkkenbordet, inden det i morgen skal i selve kagen.

Der er virkelig meget fyld i forhold til kagedej. Men er jo det, der netop gør kagen så speciel, tung og smagfuld.

Nu går der en måned før det hele skal smages, så der er noget at glæde sig til.

Nu skrev jeg at juleforberedelserne så småt begynder. Jeg fik faktisk lavet en lille opstilling, da jeg var i sommerhus. Den passer perfekt dernede, for der er kun en enkelt grøn gren i, og den kan let skiftes efter behov.

Jeg har lavet denne dekoration før – det kan du se her 🙂

God tirsdag.

Jette