Jeg kunne godt ønske, at det var mine egne idéer, men det er det ikke.

Men det er mig, der har lavet dem, du ser her, og jeg synes faktisk, de er blevet okay. Lette at fremstille og lidt anderledes i udtrykket. Lige til at gå til.

Juletræet så jeg hos Panduro hobby. Jeg syntes, det var så fint og interessant, at jeg straks købte materialer med hjem, så jeg kunne lave mine egne. Og det er forholdsvis let.

Der bruges:

kegleform af flamingo (styropor)

tykt grønt uldgarn

nipsenåle med fint hvidt hoved

limstift

Jeg begyndte med at smøre keglen ind i lim – det var dumt. Kom kun lidt lim på af gangen. Fæstn uldgarnet – jeg brugte lidt ekstra  knappenåle i begyndelsen for at holde garnet på plads – nålene fjernede jeg bagefter. Fortsæt med at vikle garn rundt og sæt fast med nipsenålene. Til sidst brydes tråden og enden gemmes under en perle fastgjort med nipsenålen.

Den anden dekoration så jeg i en julebog, jeg havde lånt. Og tænkte at nu havde jeg mange indsamlede hasselnødder, de kunne fint pynte her, og så blive knækket efter jul.

Virkelig en enkel dekoration. En lille klump ler i bunden af et glas, fyld efter med nødder, sæt et lysspyd fast i leret og slut med en lille grøn gren.

Så nåede jeg også at få et par jule ting stillet frem. Jeg er ikke helt kommet i gang, men lidt efter lidt tror jeg, at der sker noget. Kassen fra loftet er hentet ned – og det minder om gensynsglæde 🙂

God onsdag.

Jette