Det har været en dejlig – og travl – weekend. Men jeg nåede det hele, og synes bare, det har været så fint. I dag har jeg jo fridag, og det nydes 🙂

Lørdag aften var vi til koncert. Det skal man unde sig selv en gang i mellem 🙂 Ungerne har en gang givet mig et gavekort til musikhuset i Århus, det blev brugt nu. Og med en plads på 2. række, så sidder man godt. Vi kunne se samspillet mellem de dygtige musikere, deres glæde ved at spille sammen og dele musikken med os. Det var folkemusik på højeste plan, og fascinerende, hvad de formåede med deres instrumenter.

At gå en turen gennem Århus by er altså lidt anderledes end at gå en tur gennem Middelfart 🙂 ikke at der er noget galt med den. Men det lidt hyggeligt at se noget lidt større, lidt nyt og anderledes. Jeg hyggede mig i hvert fald i selskab med mand og Mette. 

Der blev tid i sommerhuset efter gudstjenesten i går. Det er en fornøjelse at komme derned. Og altid spændende at se, hvor hurtigt jeg kan få varmet huset op 🙂 Den lille brændeovn gør det godt, men at fyre op skal læres, og ilden skal holdes ved lige. Men det er utroligt, at den lille ovn er nok til at holde hele huset varmt og behageligt at opholde sig i.

Rosen er en valgrose. – Jeg sagde ja tak, da en byrådskandidat tilbød mig rosen – vel vidende at jeg ikke ville komme til at stemme på ham. Men partifarven er god nok, valgkredsen er blot en anden.

Jeg runder næsten altid vandet, når jeg er i sommerhus – også i dag. Hvor var der blæst eller skyllet meget tang ind.

Og Diva var med – og den synes også godt om varmen foran brændeovnen 🙂

God mandag.

Jette