I december stod denne lille dekoration med lys på, og lyste venligt op. Efter nytår blev lyskæden taget af, men den står stadig og spreder lidt glæde på fortrappen. Den lille hyacint glæder jeg mig daglig over, og håber den en dag også vil springe ud.

Belært af sidste år, så har jeg husket at kigge til min julekaktus, der blev parkeret i syværelset, da den ikke blomstrede længere. Og i går, da jeg kom forbi, så var der knopper igen. Også selv om den ikke har fået den bedste pleje eller megen opmærksomhed. Men nu er den kommet ind i stuen, og jeg vil glæde mig til at se alle de små knopper i blomst.

Og så kom der sne! Meget lidt og mest som tøsne. Men sne er sne, og konfirmanderne syntes det var helt fantastisk. Og som en af drengene stolt fortalte – og viste – så havde han fået lavet årets første snebold 🙂

Hønsene er ret upåvirkede, de kommer bare der er foder i sigte.

God dag – på en lidt vinterlig dag.

Jette