Brød med betydning

At have minikonfirmander handler meget om at gøre nogen ting, få koblet ord og noget konkret sammen. Og som præst er jeg ellers god til at snakke og fortælle 🙂 Men det er altså bedre, når de kvikke unger selv kommer i gang og så kan spørge løs.

I går talte vi om skærtorsdag og Jesu sidste måltid sammen med disciplene. Og hvor brødet spiller en stor rolle.

Så de skulle naturligvis bage små brød. Og forme dem som et kors, et anker og et hjerte.

Det var faktisk lidt vanskeligere end jeg umiddelbart havde tænkt. Men de gjorde det godt. Og når du nu hører, hvad det er, så er det også lettere at se 🙂

Jeg havde lavet en dej som til Luciabrød – bare uden safran. Og hele konfirmandstuen duftede skønt af nybagt brød. Og minikonfirmanderne tog glade brødene med hjem – for de skulle deles med familien.

Den lille mikro portion af hindbærsyltetøj rakte lige til en omgang hindbærsnitter. Som også bare forsvandt, da de kom på bordet. Jeg er faktisk lidt imponeret over dette hold minikonfirmander, for de spiser med stort velbehag, hvad der bliver serveret for dem. Og så er det altså en fornøjelse at bage til dem.

På en kølig morgen

Jette

Forrige indlæg

Grønne glæder

Næste indlæg

Havrecookies blev til sprøde havrekager

2 Kommentarer

  1. Karen

    Det må være hyggeligt at være minikonfirmand hos dig 🙂

  2. Jette Holm Rosendal

    🙂 Der var faktisk også en af pigerne der i går sagde til min organist – om vi ikke kunne blive ved med at have minikonfirmander hele vinteren. Så jeg tror faktisk de hygger sig, og så er meget nået.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal