Havrecookies blev til sprøde havrekager

Jeg synes, det er hyggeligt at læse med hos andre bloggere – både dem, der skriver om mad og bagning, men også dem, der skriver om meget andet – gode tanker, inspirerende strik eller kreative dekorationer med blomster og grønt. Og der foregår virkelig meget rundt om i Danmark – dejligt at læse om.

Inspirationen til disse cookies er fundet hos Anna.

Noget af det, der har slået mig, er, hvor mange unge mennesker, der blogger. Og der er faktisk rigtig mange unge bloggere, der er rigtig gode til at bage og lave mad. Her kan jeg sagtens lære noget – selv om jeg jo gerne påberåber mig min store erfaring qua mine mange leveår 🙂 Men de unge mennesker er altså ret dygtige.

Disse kager indeholder hvid chokolade og flagesalt – en lidt utraditionel sammensætning. Men det smager godt.

Bortset fra, at jeg nok var lige rundhåndet nok med saltet, men det lærer man jo så også af.

Og så blev mine bagt rigeligt. Så de var mest af alt knasende sprøde, og det skulle de faktisk ikke have været 🙂 Men mine korvenner spiste dem nu alligevel.

Men på grund af resultatets beskaffenhed, så kommer der ikke en opskrift i dag. Jeg skal lige have lavet en portion mere – for at se, om jeg ikke kan få bagt cookies i stedet for sprøde kager 🙂

På en flot frostklar dag.

Jette

Forrige indlæg

Brød med betydning

Næste indlæg

Peanutbrownies

2 Kommentarer

  1. Karen

    Hehe – jeg kan faktisk meget bedre lidt knasende småkager end de moderne og store, bløde cookies, så jeg havde også gnasket dem lystigt i mig 🙂

  2. Jette Holm Rosendal

    Tak for din opmuntrende kommentar 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal