Flot arbejde

Selv om sommerhuset stadig ikke er kommet til at hvile på de fine punkter, der kun venter på at blive taget i brug – så hindrer det jo ikke, at inventaret kommer på plads.

For nogen tid siden købte jeg denne kommode – som desværre var lidt i stykker. Nu er den kommet retur, og hvor er den blevet fin.

Det er altså godt at være blevet gift med en, der kender nogle dygtige håndværkere 🙂 Ellers var denne kommode aldrig blevet så flot igen. Super arbejde, hver skuffe har fået en ny kant monteret. Kommoden vil passe perfekt til Kernehuset. Sommerhusets navn 🙂

Forleden fortalte jeg lidt om runde tal, dette med pludselig at blive opmærksom på en lidt sjov detalje midt i hverdagen.

I dag faldt jeg over en anden pudsig ting, med relation til sommerhus byggeriet. Om noget, jeg aldrig før har hørt om. Dansk skelmærkefabrik. Det var som sådan ikke så specielt. Mere, at jeg læste om det i et blad fra Møltrup Optagelseshjem – et  kristent hjem for mænd uden særligt netværk, og for hvem livet er lidt svært.

Hjemmet finansieres dels af frivillige gaver, kommunalt tilskud og så produktion og fremstilling af varer på gården. Og Dansk skelmærkefabrik havde altså en aftale med hjemmet om, at dets beboere blandt andet fremstiller og forarbejder skelpæle.

Hvor er det altså pudsigt at tænke sig, at de fine pæle, som blev banket i jorden for at mærke mit hus og min grund af, de er lavet af mænd, for hvem det at lave et enkelt og mindre stykke arbejde har stor betydning. Det giver så god mening at bruge noget, som andre præcis har kunnet magte at fremstille.

På en mild decemberdag.

Jette  

Forrige indlæg

Små hjerter

Næste indlæg

Julefrokosttid

2 Kommentarer

  1. Aase

    Det var da en fin "ekstra dimension" på sommerhus-historien.
    Jeg glæder mig også til at se billeder, når huset står på grunden – og ikke mindst når indretningen skrider fremad.

  2. Jette Holm Rosendal

    Hej Aase. Ja sommetider bliver man overrasket fra de mest uventede sider. Og jeg synes virkelig det her var en fin lille historie 🙂
    God weekend.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal